Етюди Осені

Осінь етюди збира -
Творча, натхненна пора.
Лісом замріяно ходить,
Пензликом фарби наводить,
Шати багряні зрива,
Килимом землю вкрива,
Щедро плодами вгощає,
Дощиком всіх причащає,
Паморозь листя сріблить -
Зимонька прийде за мить.