Так і літо минуло...

Так і Літо минуло. У спогадах тільки лишилось.
Вересневим серпанком вже стукає Осінь в вікно.
Дні коротші настали і небо помітно змінилось -
Посіріло й немов опустилося нижче воно.
Вже не будять мене галасливі рожеві світанки,
Поховалися спішно в будинки бджолині рої,
А за ними й птахи миттю зникли у сонячні ранки,
Прихопивши з собою і мрії солодкі мої.