ВІТЕР СНІВ

ВІТЕР        СНІВ

Аудиозапись

Отговорила роща золотая
 
 
Срібний жайворон - день відлетів,
Щоб минулого пестити очі.
Там нема ні шляхів , ні мостів,
Вітер снів ,лиш похміллям лоскоче.
 
 
Відійшли в далечінь береги,
Де життя , наче сад обірвали.
Розв"язати той зашморг тугий,
Неспроміжні надій перевали.
 
 
Сивочолі кружляють думки,
Ніби осінь, гарцюють по листю.
Я вже більше не буду таким,
Як повітря , прозорим і чистим!!!