НЕВТІШНІ СПОГАДИ

НЕВТІШНІ      СПОГАДИ

Аудиозапись

Круг Ирина И Михаил - Золотое Вино
 
 
Я від серця тебе відштовхнув,
В ніч холодну ,чужу і зрадливу,
Де фарбує туман сивину,
І натхнення беруть в неба зливи.
 
 
Там блукає тремтіння доріг,
Лютий безлад розхитує Долю.
Ти пробач , покохати не зміг,
Полонити життя все тобою.
 
 
Пригорну жовті осені сни,
До Душі, захворілій, байдужій.
Знову двері не ті відчинив,
Память листя прасує в калюжі!!