Я тут узев пар гантэлёк

Я тут узев пар гантэлёк
І пудкачався с вутра.
Зара паjду выбЮ двар!
 
Сад моj! Он весь із гороха!..
Господі! Как это с честь
Вырваты всэ гэтэ гольле
J ны обколотысь нычем…
 
Дэ v бо во гондэ свободно
Всэ заросло абы чем.
В нэндзыj vэ гэто бы город:
Днемы машыны коптеть.
 
От мы j заsытку устроjів.
Да ведь нывлад гэто, федь!
Скікы с сосідямы гора
Шэ ты хлёбнэш, мылыj дед!..
 
Мы vэ ны бачымо соньця! –
Ну, прамо с повночы, э?! –
Да от с соседкоj гаворім зь.
А ты закрыв фсэ корчэм!
 
Екся і кекся збавлелься
Кіця от прыткых Півнэj.
Хоть і вчастковыj находыв:
Так! Протокольчык вам, хрен!
 
Грушы – і тые мышелы!
Хоть і вvыралась та ледь.
Да і sэ j еблычок с кошык
Впрэм прамо в ноздрыsа змеj.
 
Ох!.. спомынаты аv тошно!
Зарэ во – а ны чыртеj.
Бо продала торба дом сфоj.
А тая молодь … в Маскфе.
 
Да от мы ладымо терем,
Шо росколовся вvэ вэсь.
Год уvэ доскы пуд доsыком
Мыюця но ля корчэj.
 
Так шо поре маты розум:
Ну-к, прыбыры-ка вертеп!
Эх! А тут звону да звону:
Гнілок нападало v – снедь.
 
Еблык згныло тоvэ с тона.
Бо я v vыву тут sодэнь.
Да і 7еjство балшое!
Я, муха j с пар оводэнь.
 
Ну, да вот сплэнне плытэцьця.
Счас! Освятымо в попэj
Гэтэ во sесце од нэ3j,
Шо на асфальт сыплэ снег v.
 
Зохмався я: j тазыj з 8
Аv вколупав порохна.
Но радіацыя v в банды
Всэ зараvае с раньня.
 
Сіна нарізав з ломаччэм.
Ноvныцы ф ход аv пускав.
Дvунглі булы бо в Кентавра.
Зарэ v кругом блаадать!
 
Выгрыб, почыстыв подвірок.
Хто б шэ вычэру ля Мняв…
Jога бо гэто но кныvка ш.
А ты поjды да попаш!
 
Ну, да зато Харе Крішна
Тыхо но лыбыця з Вась:
Хі! Так ты выдывывсь vінку?
Ну, гынды во v, тая Надьк!..
 
Да, мое Зэмлэ, дякую,
Шо ты шось робыш із пранц.
Прывозмогая бо слабості,
Ты і становысься цар.