Не! Духа нымае в вас!

Не! Духа нымае в вас!
Ты просто кабан
 
Человеку так много нада,
Шо аv соjті с ума вv!
Ну, вот нога сабляЗьняет,
Хоть ты яе ву шкап.
 
Да, ну, пошов б ты на фік!
Іш, блін, он бдіт в оба!
Дівчына хваjнынька
Всілася влад… быс труса v!
 
Ха-ха-ха! Ха-ха-ха!
Да я v, мо, монах!..
Э!.. ны тут-то була v, ба:
Даj хоть фотапарат!
 
А я ны дам тобі, падла!
Да я сыjчас глену так:
Ну, ладно. Складнынька.
І шо вvэ мні дальш?
 
Ну, бо v дні дадены
І в 70,
Шоб оно вшпарыты
Шэ шо кудась.
 
Так і вездзе у стад:
Встав от с раньня –
І начыНаеца…
ПрадалVэніЯ сна.
 
Так, я в твіjТыр уставлю вамп
105 фатаГраф!
Ха! Ну, как я вам?
Голынькая v!
 
І не vена вінавата я v.
Яvынка якась!
Да, кагда ныvанатыj,
Прагнэ шэ vабк.
 
Ну, колы тілом став ты
І зовсь забув про мозга j,
Влад будыш уv дбаты
І про нівінность срачк.
 
Такэ v воспіТане
І в нашых цырк…вах:
Ты v грішныj рошдаіся!
А ну здаваjсь павучкам!