Нічна краса

Нічна краса
Яка вражаюча краса,
Вночі стає перед очима,
Лежить із бісеру роса-
Майно святої комірчини.
 
Тихо-тихо, сонний штиль,
Шепіт літнього багаття.
Танець іскор серед хвиль,
Відзеркалює завзяття.
 
Стелеться блідий туман,
Заховавши все довкілля.
Незакінчений роман,
Створює своє сузір′я.
 
Сонне озеро тремтить
Та гойдається латаття.
Ще одна зірвалась мить
Із буденного суцвіття.
 
Безтурботно колисає,
Навкруги життя земне,
Ніч замислено блукає,
Дивну розповідь веде.