Шепіт

Шепіт
А хочеш тихо прошепчу?
Про що в розмовах не почуєш,
Про Всесвіт та живу красу,
Як ти думками сни малюєш.
 
Лише один у простір крок...
Здається, ти зовсім недалеко,
Але між нами марево зірок...
Та подолати відстані нелегко.
 
Скажи, якщо я прошепчу,
Слово, що на серці б′ється...
Твоя душа мене відчує?
Чи може тільки усміхнеться...
 
Омана...казка...чи міраж?
Хто ти в житті моєму?
Шепочу тихо:-Тільки наш...
Цей світ, що створений таємно...