Ти просто є...
Ти просто є...у почуттях поета...
Закотилось літо у туман...
Погрожують осінні хмари з неба,
Похмурий пишеться роман.
Марно наносять обставини долі,
Павутиння між нами сумне,
Жовтіючим листям у теплі долоні,
Омріяна радість впаде.
Ти просто є...i відчуваю серцем,
Зворушену казку душі.
Осінь зігріє змореним сонцем,
Загорнувши слова у вірші.
Змивають дощі час наш реальний,
Не вірять в кохання земне,
Але відшукавши щире зізнання,
Чуттевiстю світ спалахне.