Корона

Корона
Яка краса! Яка корона!
А скільки золота у ній!
І діамантів справжні грона,
вершина найсолодших мрій!
Її не кожному носити,
і навіть бачить уві сні.
Вона одна така на світі.
Одна-єдина. У брехні.