День у хмарному милі...

День у хмарному милі...
День у хмарному милі.
Вітру тихого подих.
Серпень палить бадилля
на збіднілих городах.
Погляд враження горне.
Туга хоче на руки.
Ластівок ноти чорні
наче пісня розлуки.
Ходить холод в долині.
Вже нема в літа вдачі,
і пухнасті жоржини
похилились і плачуть.
 
Малюнок Миколи Сергєєва