Тут мы пар курыць знатно оскублы.

Тут мы пар курыць знатно оскублы.
І вот – одна взлытны
 
Шо в світы діеця, ны відаю я ныц!
Дывы но, дэсь укралы 100 сподныць!
І зарэ продае оно тоj грыць,
Шо гынды во клыкае слыну, згынь.
 
А я тут шо?! Да jды ты, знаjіш, в дыч!
Мы тут рыкламыj упычэм шэ більш!
А ты, шо, чаю выпрагнув попыць?
То ліпш злыvы пока кубкы.
 
І вось!.. Тамаш папімшыс мяткы, гы.
І шо v мы бачым гонды во у прынц.
Да всэ, шо j была: лупымо хахлів!
А-я-я-яj! Зылэныj став vовтіj!
 
А шо v шэ 60 мынют 3плы.
Оно коб чубык аvны лёкотів
Ва у Трухана і са ім Вадімк.
Бо ек vэ шо сорвы с пранців.
 
От пак у Ольгы мніга новосців!
Усі пошлы і коныj запраглы.
І jідэ, jідэ дэсь бы-к некыj бык!..
Да всэ оглоблі но в зымлі.