Каток рамОНТ затеяф мні!

Каток рамОНТ затеяф мні!
Быс помочы даv Рамы зь
 
Мы іsем дом, в катоРам vіть
Чы смоvыш ты, товарыш.
Бо в ём… ну, в jім, такы пынькы,
Шо j здвіныш ты прам зразу.
 
На чырыпыцы vыв муvык.
Пыв, jів, пырдів і здрадыв
Своёму Ангеловы v ныц.
А родовы j ны каплі зь.
 
І вот: бутылок цілыj хлів!..
Ах, Господі! А хламу!..
Ек прыступыты до ныvітьть.
Ек вычыстыты гадосць…
 
Да! ЭксТрахСэнсыj ны j зовы.
І сам ны будь ны с Саі.
А но возьмы 3 кочыргы ш –
І выгрыбыш іваныj.
 
А мы от екся пак впыклы v
В7 лыvыбокам паклів!
Сначала Пэкач дав поvыть:
Да, гоj! Да на бысплатно!
 
Ныц ны бувае так собі.
Усэ ідэ за таксу v.
Бо суvДіно чы Васьцы в дырк
Улазыты назад в сук.
 
Тут мы росчвэдывся! Свычкы
Спалылы з 8 краду вш.
Да е шэ v сучка і в ванішк:
Чого?! Шызовы хату j?!
 
Нет. Ны вырнысь ны в Сухыj Бір.
Дэ ты родывся, кактус.
А jды шукаj другыj судьбы.
Бо тут ты отпахамшыс.
 
А так хотілося ля мні!..
Ну, босому остатысь:
Хаj згынэ нэхрысьць у норі!
Бо, оj, скок согрешав Тігр!
 
Но Тато Знае: ты утік
От гыбельных проклятіj,
Раз всэ уладыв, всэ простыв
І навыть здав ключча Свынц.
 
Хірон 2 лодкы ны возыв v,
Колы-когда мав рацыj
Vынытысь шэ j на тыj норычц,
Шо дэсь упала за борт.
 
Да. Мы С3льцы: Хірон Кентавр
Улад в7 помагае.
Бо но от так узьмэш за vабр
Дубовыjі Барашкы.