Джмеликовий трон

Джмеликовий трон
Чую голоси над квітами:
Тут, де золотий престол,
Все гудуть, летять з кульбітами,
Ділять серце матіол
Ділові смугасті джмелики,
Літа вартові пажі.
Меду терпкого ангелики
Крутять мега-віражі.
І загорнутий у пахощі
Милий джмеликовий трон.
Де заховані солодощі,
Знає джмеля камертон.
Спів гуде,спіраллю крутиться-
Еталонний звуку стрій.
І від вітру харапудиться
Тих джмелів пухнастий рій.
Пелюстки пилком притрушені...
Важкість золотих суцвіть...
Ароматами спокушені
На престол благословіть
Ви когось, смугасті джмелики,
Квітів й спеки вартові!
Меду терпкого ангелики,
Ноти літечка живі.
 
Фото автора