Подайте ноту, музиканте...

Подайте ноту, музиканте...
Чи то алегро, чи анданте,
Чи інше щось, на вибір Ваш,
Подайте ноту, музиканте,
Дозвольте скинути вантаж.
Зіграйте щиро та натхненно,
Немов ми з Вами не чужі,
Бо ця буденність – нескінченна,
А свята хочеться душі.
Хай світ забуде про гризоти,
Нехай зупиниться цей час.
Подайте, музиканте, ноту,
Краси подайте, прошу Вас.