Зима...

Зима...
За вікном хуртовина...
І знову без тебе, одна...
Сльоза, мов кораблик по морю, пролине,
Як бачиш, я знову сумна...
Пишу тобі лист, який знову залишу,
Навіщо тобі він? Ти десь...
Не знаю, де ти... Я не знаю, а пишу,
І в серці слова: "Це кінець!"
Адреси твоєї у мене немає,
Лиш ключ залишив на столі...
Чому не вернешся до мене? Не знаю...
А ключ... Він не треба тобі...
Ти кращу побачив. У неї ти зараз.
Між двох ми тепер берегів...
І прірва між нами... Вона розділя нас...
Любов не зберіг, не зігрів, не зумів...