Квітно-квітно у садіку сь

Квітно-квітно у садіку сь
У Коня і Кентавра
 
Кучерявые хмары
Вдруг прорвалысь к хібаре
І рамонкамі с макамі
Мне украсілі баню.
 
Ну, палыть всэ і vарыть
Тут с утра шэ в Варшавы.
А я хлопыць ныдбаjныj.
Бо удався ув маму зь.
 
От ворочаю травы:
Погнылы ув косца бо,
Покыль с Козкамы вправывся
У Івановы v лаборськым.
 
Ну, да шэ v і здымав ексь,
Ох, высёлу Меланью!
Бо v sэ j мелом, ну, красыть
Волоса своjі хваjны.
 
А ек выjду вуv ма3
Шось куплеты у Светы,
Вэсь ваш Боньдя j проявыця:
Всэ но зь сварыця з бандамы.
 
І но счяс насляvдяюсь
Ось, дывы но, цвытамы.
Ох, да флоксы руvовы
Шось но стогнуть пуд плотом.