"Выход"...

"Выход"...
"Выйсце"...
 
Сцяна!
Уткнуўся!
Тварам шваркнўся…
…і морду ледзьве не расквасіў,
лыч…
Бо, шпарка йшоў,
кудысь спяшаўся…
Цяпер не помніцца куды ж…
 
На лбе – гузак.
Далонню мацаю…
Сцяну пабудаваў які “нячысцік”!?
Каб ходу чалавеку – не было…
Нялацьві…
Хачу на Волю!
Падскажыце,
дзе ж тут Выйсце?
*+*