Буду літати.

Я тебе вимолю,я тебе випрошу,
Я тебе буду чекати.
Хай у безодню на крилах поломаних-
Та я всеж буду літати.
Може у гору, а може до долу-
З болю не буду кричати.
Тільки розбитися б,так - щоб вже намертво, так- щоби не відчувати...
Я тебе вимолю, я тебе випрошу,
Я тебе буду чекати.
Хай у безодню на крилах поломаних-
Та я всеж буду літати.....