Вишиті шовком поля...

Вишиті шовком поля...
Вишиті шовком поля.
Вітром сполохані птиці.
Ходить небесний Ілля,
В торбі несе блискавиці.
Пісню смакують вуста.
Ноги травинками коле.
В грудях душа калата,
Хоче напевне на волю.
Наче нема більше літ,
Поспіху і телефонів,
Тільки дорога і світ
Без непотрібних кордонів.