Велике небо хмарами зализане...

Велике небо хмарами зализане...
Велике небо хмарами зализане,
І обрій на події обіднів.
Що ж написать, коли усе написано,
І зникли міражі віджитих днів?
Коли на порох літо часом сточене,
Коли тепло лишитись не змогло,
Що ж промовчать, якщо усе промовчано
І натяку на тінь не зберегло?