А голубому літу сняться зими...

А голубому літу сняться зими...
А голубому літу сняться зими,
Слизька непередбаченість доріг,
Заплетений віночок над дверима,
І чистий, мов дитячий голос, сніг.
Шибки жовтіють, вдарені морозом,
Собаку передражнює луна,
І час крадеться за зірковим Возом,
І сніговик чатує край вікна.