***

мәхәббәт яшәргә, аңа ышанырга
һәм яктылык белән яктырту йөрәк.
җылынсын өчен ут салкыннарда.
вә синең күз алдыңда яктылык иде.
 
Татлылык кебек, мәхәббәт суларга
Аны эчәргә, әмма яшерен сүзләр.
мәхәббәт һәм бәхет тынлыкны ярата,
әлбәттә, алар сиңа карарлар күзләренә.
 
 
Алар синең бәхетеңне алырга телиләр.,
Син аны үз күңелеңдә сакла.
ныклы бул һәм беркая да җибәрмә.
мәхәббәт - һәм шул ук алтын.
 
Любовью жить, в неё поверить,
И светом озарить сердца.
Чтоб он сумел всегда согреть нас,
И свет в глазах не угасал.
 
Дышать любовью, словно сладость
Её испить, да только тайной слов.
Но никому не говори, "людишки-гадость"
Смотреть на счастье будут зло,
 
Те, которым до него всегда есть дело,
Но ты береги счастье в своём сердце.
Крепче держи, к уму, к душе и к телу,
Любовь - и есть то самое драгоценное.