Время завтрака

На небе солнце, как всегда,
Когда бы я ни встал с утра,
Не опоздает никогда,
Но почему? - Ворчит сестра,
Что есть мне дело до всего,
А каша может и остыть,
Чтоб ел быстрей.
... Вдруг у него
Есть мама, чтобы разбудить?
 
 
James Stephens
Breakfast time
 
The sun is always in the sky 
Whenever I get out of bed, 
And I often wonder why 
It's never late.—My sister said 
She did not know who did the trick, 
And that she did not care a bit, 
And I should eat my porridge quick. 
... I think it's mother wakens it.