Холод вечірній. Місто...

Холод вечірній. Місто...
Холод вечірній. Місто.
Модний таксує франт.
Скільки додому? Триста?
Скромність – не Ваш талант…
Скажете щось хороше?
Досить уже мовчать:
За отакенні гроші
Можна і станцювать.
Щось бубоніть про моду,
І про тепло сердець,
Можна і про погоду
(хай тій погоді грець),
Про риболовлю, карти
Та неспокійний час…
От про любов не варто,
Знаю про те й без Вас…