Надія

Аудиозапись

Світ не звільнився від нас,
а просто білим снігом
вкрив наші чорні душі
і нам не соромно
за те, що ми і так не зробили
за той час,
що нам був даний
мабуть, для дещо більшого.
Я забарився.
Ти зрозумієш,
якщо я знову нічого не зможу.
Ти посміхнешся,
ти скажеш -
це просто не твій день.
І я на крилах надії полечу у завтра.
 
Я маю надію
і з цим нічого не вдію.
Мій прапор ще майоріє.
Нехай не сьогодні,
але я переможно зрадію!
 
Світ ще чекає на нас,
невипадково
так багато ще залежить від мене.
І я волію,
щоб моя надія вилилась в дії
і в той час
мені би вистачило сили,
щоб битись за нас.
Ти зрозумієш,
коли мене не буде поруч з тобою,
коли потрібно.
Ти посміхнешся,
ти скажеш -
це просто не твій день
і я на крилах надії полечу у завтра...
 
Я маю надію
і з цим нічого не вдію.
Мій прапор ще майоріє.
Нехай не сьогодні,
але я переможно зрадію!
06.06.2019.
 
Источник: https://poembook.ru/poem/add