Шоколад
Хитає, трясе
літосферні плити,
на котрих прекрасно
та страшно жити.
І я - не один,
але кожен окремо
додому та здому йдемо.
Не вірити важко,
бо хтось переможе.
Твоє - те, що так
ні на кого не схоже.
Біжиш, все біжиш та біжиш,
а по факту -
дивися - на місці стоїш серед такту.
Тони твого шоколаду,
половина життя позаду,
де блакитне, у цятку, небо,
бо тобі його дуже треба.
Тони твого шоколаду,
половина життя позаду,
де блакитне, у цятку, небо,
бо тобі його
дуже-дуже,
дуже-дуже
треба.
Розпечена лава
із гирла вулкану -
іще одна річ,
десь, на дні океану.
Ти чуєш сигнали
з твоєї планети -
вони не второпають, де ти?
Тони твого шоколаду,
половина життя позаду,
де блакитне, у цятку, небо,
бо тобі його дуже треба.
Тони твого шоколаду,
половина життя позаду,
де блакитне, у цятку, небо,
бо тобі його
дуже-дуже,
дуже-дуже
треба.
2018.