Напиши

Напиши

Аудиозапись

Напиши мені електронного листа,
подзвони мені на автовідповідач,
світлом ліхтарів розбуди міста,
та криштальними слізьми заплач.
 
Підійди на відстань пострілу впритул,
в потаємний жах думок моїх поринь.
Світу все одно, що я не відчув,
а тобі - одна зі мною неба синь.
 
Розпали вогонь - зігріймося скоріш,
без надії, що негода омине.
Потім в цій траві, мокрій, босоніж,
не одне дитинство наше промине.
 
Напиши мені електронного листа,
подзвони мені на автовідповідач,
світлом ліхтарів розбуди міста,
та криштальними слізьми заплач.
2019.
 
 
Источник: https://poembook.ru/poem/add