Шлях до раю

Тремтіти і жадати,торкати та торкатися;
Любити і кохати,звучати та сплітатися.
До хрипу, до нестями, до відчуття є ми;
До неба, до безодні,до краю, до мети.
Руйнуючи реалії у тобі розчинятися...
Немов останній раз- іством всім віддаватися.
Прошепотіти-"Боже мій";хоч поруч лише ти.
Зірвати скупий стогін твій- й до раю увійти....