Да і но v даі нас.

Да і но v даі нас.
Бо Кіт у мышці вvа
 
А небо в сіренях і розах!
Хоть маj весь отцвёл вvэ.
І шо v гэто, Боvэ,
На дощ зном вісёлкы?
 
Ну-да, оглядаjіця сонцэ
На шось ціпа гондэ,
Дэ робыть Шамшорык
А во vэ свіj дом, хэ.
 
І еслі мы будым спокоjны,
То нам хтося зарэ v подорыть,
Наверно, j смарт-фончыц
От vыдкасцяв многых.
 
А шо розыГраты вас сённе:
Купаjло прошло v всэ.
А шо, прамо j Янус
Тут вас ны обманэ?
 
Така v, выдно, такса ва в Батька j,
Шо с Цыцкы j ны каплі зь