мимо,,,

мимо,,,
мимо храма иду
замок на воротах
все небо -
в стрижах
 
*
 
стрижи улетели.
оставив
больного подроста-стрижа.
одного.
упавшего
прямо под ноги
с неба.
я -
тоже
спасти не сумел,,,
 
*
 
кому
и где
кукушка
будет считать
года
когда
нас накроет
пепел
зимы,,,
___
_ апокрифы Угра дэ Цзин _