Зіронька небом літа...

Зіронька небом літа...
Зіронька небом літа,
Вибрався місяць на люди,
Мишка лікує кота,
Злу проганяє застуду.
Ставить компреси без слів,
Тільки зітха без упину:
Нащо на рибу ходив,
Й чоботи вдома покинув?
 
#прокотівтапромишей