Живу в епоху перемін...

Живу в епоху перемін...
Живу в епоху перемін,
Як у китайському прокльоні,
Усе хороше йде на тлін,
А все нечисте – знов не тоне.
Непередбачені дива,
Якісь незрозумілі дати,
Та обезцінені слова,
І ті за так не хочуть брати.