У цього дня розпатлане волосся...

У цього дня розпатлане волосся...
У цього дня розпатлане волосся.
Гуде журба в тенетах проводів.
Думки тепла у чайній чашці просять,
Бо в літа не лишилося життів.
Воно пішло, за руки не тримає,
Та я його лишитись не молив.
Хай буде все, що далі бути має,
З осінньою привабливістю снів.