Намагаймось жити чесно

Нелегко іноді буває
Визнать життєві помилки,
На серце каменем лягають
Гріхи за прожиті роки.
 
На жаль не зміниш вже усе ти,
Життя рікою відпливло.
Та намагаймось чесно жити,
Як би нам важко не було.
 
2017 р.