Плекаю Слово

В душі плекаю Слово, як маля,
Думки в рядочок сію, наче жито.
Нехай же комусь серце звеселя,
А я із того теж буду радіти.
 
Як до вподоби те, що я пишу,
Когось торкнеться поетичне слово,
На світі недарма значить живу,
Добром згадає хтось обов"язково.
 
2019 р.