Бджілоньці подякуймо

Маленька бджілонька літала
Над квітами, нектар збирала
Усеньку весну й літечко.
Трудилася ж бо недаремно
Та наносила стільки меду,
Що для усіх нас вистачить:
 
Для діточок і для дорослих,
Залишиться також і бджолам,
Щоб їсти мали зиму всю.
Ото ж подякуймо комашці
За те, що працювала тяжко
Й дала нам смакоту оцю.
 
2017 р.