Інтымнае

Інтымнае
Ты прыйшоу да мяне раптам,
Я цябе і не прасіла.
Улажыу пад коудру хватам,
Абалдзець, якая сіла!
Ад цябе я у тумане
І зусім мне не да смеху.
Не сказала б што у нірване,
Толькі чую — дах паехау.
Людзі кажуць: ты каварны
І прыходзіш не навечна.
Ды наносіш сэрцу раны,
Бо ты дужа безсэрдэчны.
Як кароль, ты вельмі точны
І гасціш два тыжні толькі.
Досыць галаву марочыць!
Вірус грыпу!Шморгні з койкі!
 
 
Интимное
Ты пришёл ко мне нежданно,
Я тебя и не просила.
Уложил под одеяло,
Обалдеть, какой ты сильный.
От тебя я, как в тумане,
Ничего уже не вижу.
Не сказала б, что в нирване,
Только слышу: едет крыша...
Говорят, что ты коварен
И приходишь не навечно,
Но наносишь сердцу раны
Потому, что бессердечный.
Как король, ты очень точен
И гостишь лишь две недели...
Хватит голову морочить!
Вирус гриппа, прочь с постели!