Паны, в кал улізлыjі,

Паны, в кал улізлыjі,
Ля вас, мусыть, міцны шэ
 
Пан прыдсядатель, здравствуjте!
Гэто Васыль Брыль. –
Ну, это бросьте, товаріш міj!
Мы фіціально шэ бідны. –
 
Ну-да. Понімаю вас.
Да вот ув чом дільцэ.
Я старыj уv болван
Іj інвалід вvэ. Но!.. шэ косыты увмію зь!
Свою усадьбу ексь выняньчыв.
 
А вот хто за плотыком
Мні, бідному, скосыть шэ?
Ведь терыторыjка
Ля власціj бы гонды во?
А там вvэ по горлышко травыця в махоjніка!
Колы v гэ чудовіsа скосяця?
 
Шо v каvэ нам школьнічок.
Го! Да в нас за гозыром
Рыбы шэ много е!
Ну, ловым потрошычкы вш…
 
Высёла гомоночка в нас выjшла с колхознічком-с!
Бо j в прошлому роцы Коць
Но всё j пырыроблював.
 
Так шо вы паныМаетэ вш,
Шо сміх означае Мяв:
Мусытькы, наjмуть трактора
Да j выгоруть дялочку.