Колы тобі 17 год,

Колы тобі 17 год,
Куды тыбі с девчонк
 
4 дня я був голодныj!
Бо, ну, ж заквасочку но робым.
На пэршыj дэнь добавыв дуст.
Закрылы. Завтра? Нужна
Добавыты шэ гуслав!
 
И так усё у нас завсёд
Вот відіш? Рускыj маневровыj!
І здохны хоть увэсь народ –
А ны свыне не сЕст хлебок в жыдов.
 
Бо хто ж на соды шо спічот.
Гэ повышат кіслотк!
І ны чытае а ны зброд
Ны j про мацу хоть щось.
 
О так ув нас і ва в ютубы.
Мы тута завтракав ув буjных:
Так-так! Знакомімсі з ДіЗіjк!
Снача но возьмы открыj.
 
Достаточно. Спыклы.
І далыj всё мынтым,
Шо j даж поjмэ глухыj.
Но вот шоп пятна гыть са снімк –
Э! Этта ны туды.
 
Простая схема ж но ва в німц:
Ось сунув-вынув – скынь.
І хоть ты кыj тышы на jіх:
Секретаф нік-ках-кіхь!
 
Канечна! Поіск в тылюків
Кудыся ж фсэ ж прывів:
Онь подывы на Трампыj рід!
Ось шэ на паразітк!..
 
А врэмя jдэ. Нышмат долгів
Тут в Павука с Сухых Подыщ.
 
...да j вот! но шо нарысував с -
кампот-с.
 
а параЛельна? Ніякіх
Кап нат Фэjс-букс узрів ш чы j Аднакласьніц с 7