У цьому світі роздоріж....

У цьому світі роздоріж....
У цьому світі роздоріж,
Гонитв за успіхом та втоми,
Чи ще побачимось, перш ніж
Усіх розмиє невідоме?
І чи згада про милість час,
Коли нарешті дасть спочинок?
Чи не помітить навіть нас,
Як ми не бачимо піщинок?