А воно-то ныц ны 100jіть.
Ну, во гэтэ во домок-л
Я НЕ знаю, кто хазяін
Гондэ дома маево!
І какоj званіть мне Яне,
Кабы что да ек в рымонт.
Но когда туман не тает,
То, канечно, мы вітаемсь
Навыть з екося і кактусь
Тіпа родычыj мільён.
А ведь мні бы-к но бы стіны
Гонды во, хі, позабільваць.
Ну, шпалеры пырыклеjмо v?
Не! Мы Кізц но шось моvом.
Гот я гондэ і махоjнік сь:
Нічэво, а ныц ны в столь плюj.
Ну, пышу во но вам вонькы ш
Да вvыраю кыш-мыш с соль.
Ну, на тэе і С3лэць я,
Коб оно падкошваць сенца ж.
А ны і хоть шося Енцы
Да злыпыты вродь кінцо.
...вот в мынэ j жасмін цвіцё ж/
А ны в екося когось