В Опалі ш берёзку заламаці

В Опалі ш берёзку заламаці
Трэга, коль уш на пароге свята
 
Чем проsе ты vівёш,
Тем легче будет ношК
уда-та атправляцц,
Калі кагда…
 
На том стаіт моj Кось.
Бо він і Он і Тот,
Кто раз лі Пріхаділ
Ув РыjЛаjВічь шь.
 
Уткнувші в землю нос,
Ты ш в Тышкавіч уvрош
ХарошыньКыj лі кыj
На j свадьбочцы.
 
От светочко v нашло.
А ты нічо j ва j дом?
Дак над ш берозк втраsіць
Ув Опалі.
 
І всі аvны, хі, зібр
Повырачелы с Кіць:
Да как ты мог садраць
Са сцен фсю дрань?!
 
Вот мы v пачыньВалі зь
У Валькі j Лізачкы
До 3ці коб колы
КваТірочкы.
 
Пекуцца дбаjно звір,
Коб-каб дабыць тобі шь
Яку поліпшу ізьб,
Ты подывы!
 
Ну, j шо тут Мняф рабыць?
Дзеjсфіjцельна страхітьть
Тут в мэнэ в лёховы
На свето Боvае V.
 
Заеv вас vебынка ш!
Мні сіно Ваг скосымш!
Ну, швагер по сыс3, х.
І я освободывсь.
 
Ну, j ек мні на лыту
Вхопыты латку вунь
Да хоть прыкрыты срам,
Калі хто к нам.
 
І я зазлысь на псіх
І лыпы наламны.
І от: оно балдіjм
Уvо в трусішк.
 
Бо хтось vа варыть сік
Мні в варымні.