Езопова мова

Езопова мова
Райдуги літо
малює дощами.
Квітами дивиться в душу,
утім,
осінь читається
поміж рядками
так несподівано
спійманих рим.
Як там тендітно!
Як дивно!
Казково!
В тій золотаво-туманній
красі.
Осінь і рими.
Езопова мова,
що розуміють
далеко не всі.