ПОПІЛ МІСЯЦЯ

Попіл місяця на Твоє тіло…
Ніч, як блюз, колихає, п’янить…
Я устами торкаюсь несміло…
П’ю цю мить неймовірну, цю мить…
Попіл місяця… Тіло… Таїна…
Ніжність плаче… Кохання, як сльози
Чисті, ллється… Ллється… Не має зупину…
Попіл місяця на Твої коси…
Я торкаюсь волосся… Це сяйво
Місяць дарить Тобі, як дитині…
Всесвіт чує… Без слів.. Звуки зайві…
Попіл місяця з нами віднині!
Ніч, як блюз… Ми в полоні бажання…
Без обмежень… Нікуди не вмістяться
Почуття, наші душі й кохання!
Тільки ніч... Дивна ніч й... Попіл місяця…
Попіл…
Місяця…