Липневий вечір. Променад.

Липневий вечір. Променад.
Липневий вечір. Променад.
Лягає спати пам’ять.
Зірок напевне міріад,
А може й більше навіть.
Розпродає хвилини час.
За тридцять срібних. Юдо...
І це було уже не раз,
А скільки раз ще буде…
Нічого більш не заважа.
Не смика. Не горланить.
І я складу тобі вірша.
А може й більше навіть.