Там, де емоції надміру...

Там, де емоції надміру...
Там, де емоції надміру,
Та ще й безглуздя поготів,
В душі посіяна зневіра
Чортами, тільки без хвостів.
Навіщо тих думок торнадо?
Для чого глузд потрібний дій?
Ти вір чортам, дурненьке стадо,
І розмірковувать не смій.