"Без тебе..." (08.07.2019)
Без тебе,я - не я
Це правда,янгол мiй
Жива краса твоя
У центрi моїх мрiй
Без тебе - смуток б'є
I болячi менi
Зiгрiтись не дає
I штучнi цi вогнi
Без тебе - лiжко - лiд
Заснути важно так
Година ставить слiд
Хвилина дає знак
Без тебе - плаче дощ
Не пишуться вiршi
Слiд вiд його підошв
Знов на моїй душi
Без тебе - мiсто це
Впiзнати прагну знов
Купив тобi кiльце?
Але ж дети,любов?
Без тебе - блиск очей
Я втратив вже давно
У них туга ночей
I кам'янисте дно
Без тебе - сліпо йду
Куди,не знаю сам
I знаю що впаду
Хоч вiрю чудесам
Без тебе - час бiжить
I не здогнати,нi
А тiнь моя лежить
Тихенько на вiкнi
Без тебе - свiт чужий
I осiнь не моя
Я мiцно затужив
Без тебе,я - не я...