Нас помыла люба сэстра

Нас помыла люба сэстра
Навыть в швагірка ны беса v
 
Чы ны выjдэ козачэнько
Дэ у матра воду браты…
А то я вуv запахалась,
Шо забулася j про брата вш.
 
Дашка з Машко vыють радом.
А на Ваську косять глазом:
Чы ны вvарыть хоть кавалок
Тіпа сырку сь в неку j дырку ш.
 
От мы j з дачы возвракsалысь б
Да на прам-такы іj прысьбу сь.
Эх, а уночі 3sела вv
Нека sэлька ва в трусешках!..
 
Ну, булы пак лета в дедка.
Да і ны маркы v каб есьлі зь.
Оj, да на всеj хате в батька ш
Чы но дьві драных кроваткы.
 
Дочкы с сынком? Ну, і ладно!
Ексь поладяця ув падлыj.
А у вас ны гэтак была v.
І ны vала в пах грызінка сь.