"Сумно менi..." (02,03.07.2019)

"Сумно менi..." (02,03.07.2019)
Сумно менi
Свiт у вогнi
Дожч у вiкнi
Мила у снi
 
Вiтер як лiд
Знає де вхiд
Ось його слiд
Шукаю плiд
 
Знов я один
Серед родин
Холод голод
Думки як дим
 
Сонце,ти де?
Нiч близько йде
Небо тверде
Мабудь впаде
 
День пролетiв
Майже без слiв
Кiлька лестiв
Рвати хотiв
 
Кожен мiй крок -
Життя урок
Бачу мiж строк
Сяйво зiрок
 
Радiсть моя
Де ти,де я?
Жалить змiя
Пiснь солов’я
 
Слизько вiд слiз
На що я лiз?
У темний лiс
Ховав свiй нiс
 
Тривожнi днi
Навiть страшнi
Нема брехнi
Сумно менi...